Konsult, förlag och trädgårdsmöbler
WOTE Management

WOTE Förlag

WOTE Förlag hanterar den bokutgivning som sker inom WOTE Management AB.​ Hittills har en titel publicerats, guideboken Falun Gata för Gata.

Falun Gata för Gata – en guidebok att ta med på promenaden

Boken "Falun Gata för Gata" med flygbild över Falun.
Falun Gata för Gata

Upptäck var kända Falu-profiler har bott och verkat, var historiska händelser har utspelat sig, var fasansfulla brott har begåtts, var TV och film har spelats in och var litterära gestalter har rört sig.​

Falun Gata för Gata innehåller över hundra korta texter om Falurelaterade personer och händelser, uppdelade efter stadsdel och markerade på kartor för att du lätt ska kunna ta reda på vad som hände på en viss plats.

Falun Gata för Gata är skriven av Thomas Wahlman, Ola Englund och Hans-Erik Rehnstam. Den gavs ut hösten 2022. Omslagsfotot är taget av Eric Bowes och bakom formgivningen står Linnea Dunér på Humle förlag. Bokens ISBN-nummer är 9789152737903.

Falun Gata för Gata i media

Köp Falun Gata för Gata!

Falun Gata för Gata kan beställas direkt av förlaget genom nedanstående formulär. Återförsäljare beställer genom Bokinfo. Boken finns också hos:

En bok kostar 180 kr. Vid köp av nio böcker eller fler skickar vi fraktfritt. Annars tillkommer frakt med

 • 48 kr för 1 exemplar
 • 67 kr för 2–4 exemplar
 • 85 kr för 5–8 exemplar.

  Tillåter du att vi sparar ditt namn och din e-postadress för att kunna maila dig om framtida boksläpp och andra nyheter?

  Mer om Falun Gata för gata

  I Falun Gata för Gata citeras en av Lars Thunells kriminalromaner om brott i Dalarna där Falu-polisen Henrietta Rapp är huvudperson. Hittills har följande titlar givits ut på Joelsgården Förlag:​

  • Hämnden är ljuv (2019)​
  • Livsfarligt misstag (2020)​
  • Hotad existens (2020)​
  • Dödliga piller (2022)
  Tre glada herrar med boken Falun Gata för Gata och varsin blombukett.
  De tre författarna till Falun Gata för Gata i samband med releasen. Från vänster: Ola Englund, Thomas Wahlman och Hans-Erik Rehnstam.